KOSTVEJLEDNINGSFORLØB

PERSONLIG KOSTVEJLEDNING

Alle kostvejledninger er lavet udfra dit personlige kalorie behov. Det er en kostguide, hvor der er måltids forslag inden for dit kalorie behov. Det er ikke en kur, diæt eller kostplan der skal følges.

Det er en livsstils ændring hvor du lærer at navigere i dine egne kostvaner, så du kan bruge det resten af livet.

Kostvejlednings konsultation/forløb tilbyder jeg altid en kropsananalyse på “InBody Analyzer”  i analysen får du et detaljeret overblik over din krop, du kan læse mere om kropsanalysen her.

SE OGSÅ KROPSANALYSE

TAL MED OS FØR DU STARTER

Vi tilbyder altid en gratis uforpligtende samtale inden du vælger om du vil købe et forløb hos os.

Her kan vi blandt andet afstemme forventninger, og dermed sikre at du starter på det forløb der passer lige præcis til dig, dine ønsker og din hverdag.

Ring (ellers SMS) for en samtale:

RING 42 92 40 33

Eller skriv til os på anette@kostmotionstyrke.dk

UDTALELSER

“…Selvom mit forløb “officielt” er slut, så er det først lige begyndt…”

Mit forløb hos KostMotionStyrke og Anette har været en uforglemmelig, hård og skøn oplevelse.Jeg vidste ikke helt, hvad jeg gik ind til, men har ikke fortrudt det – tværtimod.

Hun har givet mig viljen til at forbedre mig, udfordre mig samt at fortsætte. Selvom mit forløb “officielt” er slut, så er det først lige begyndt.

Ved Anette er der nemlig ingen forbudte madvarer og det er ingen slankekur, hvilket har været en stor motivationsfaktor for mig.

Hun giver gode råd, godt humør, smil til træningen – og ikke mindst motivation og gejst.

Det er været fedt med en anderledes og fed træning, hurtige resultater samt gode snakke.

Tak for 3 fede uger!

Frida, 19 år

“…Det har virkelig været en fornøjelse at gå ved Anette og jeg kan kun give hende en kæmpe anbefaling…”

Mit forløb ved Anette, startede som en julegave fra min mand, hvilket er den bedste gave han nogensinde har givet mig. Jeg har længe haft mange intentioner om at få træning ind som en naturlig del af min hverdag, samtidig med at jeg gerne ville lære hvordan jeg fik skiftet snacking ud med sunde måltider og kort sagt lære hvordan madtrivsel er.

Jeg vil ikke sige at jeg er i mål, men Anette har hjulpet mig rigtig godt på vej og har virkelig formået at give mig et kærligt, men hårdt spark bag i og vist mig at træning både kan være sjovt og lækkert.

Derudover har det været virkelig fedt at lære hvordan jeg skal spise og at der stadig er plads til at spise alt, bare i de rigtige mængder.

Det har virkelig været en fornøjelse at gå ved Anette og jeg kan kun give hende en kæmpe anbefaling.

Mona, 34 år

“…Mere energi, færre muskel smerter, mindre angst, har flere gode og positive dage…”

Jeg har haft et forløb ved Anette i snart 20 uger, og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg mærker en klar forandring.

Mere energi, færre muskel smerter, mindre angst, har flere gode og positive dage. Glæden ved at få motion ind i hverdagen, og fået sundere vaner, det er bare noget af det.

Anette er super god til at motivere, hjælpe en med at finde troen på sig selv, og har den fedeste energi, der bare smitter. Går altid glad hjem efter træning. Jeg føler mig taknemmelig for jeg fandt netop dette sted

Mette