OM KOST | MOTION | STYRKE

Anette Engsted
Indehaver

PERSONLIG TRÆNER | KOSTVEJLEDER

OM KOST | MOTION | STYRKE

Jeg har gennem de sidste mange år haft stor interesse for træning og kost. Jeg har set hvordan jeg kan inspirere andre til træning og ændringer i kosten, og samtidig set hvor stor betydning det kan have både psykisk og fysisk.

Derfor valgte jeg at tage et karriereskift og blev uddannet og certificeret personlig træner, kostvejleder og livsstilscoach i 2019. Jeg tog springet som selvstændig Januar 2020.

Se mine certifikater ved at udrulle menuerne nedenfor.

Læs mere om Kost | Motion | Styrke

Min baggrund for at ende som personlig træner og kostvejleder er en lystbetonet ændring af eget liv. Jeg har igennem de sidste mange år haft stor interesse for træning og kost og jeg har kunnet se hvordan jeg inspirere andre til træning og ændringer i kosten, og samtidig set hvor stor betydning det kan have både psykisk og fysisk. I 2020 uddannede jeg mig som personlig træner og i februar 2020 blev jeg uddannet kostvejleder. 


Livets ups and downs:

I 2015 fik jeg dog desværre en diskosprolaps i ryggen. Jeg blev tilknyttet et rygcenter med ugentlig genoptræning og behandling. De kilo jeg havde kæmpet så hårdt for at komme af med kom retur, og det endte med +10 kg på meget kort tid – jeg blev igen inaktiv og humøret faldt! Jeg savnede min træning, men fik af vide jeg skulle passe på mig selv og ikke risikere at gøre noget værre.

Jeg var så småt kommet dertil, at nu var det sådan min fremtid så ud, og jeg skulle lærer at acceptere mine smerter, som jeg skulle leve med resten af mit liv. Heldigvis kom jeg dog på bedre tanker og da jeg havde ondt uanset hvad jeg lavede, valgte jeg at tage skeen i den anden hånd og i stedet for at have ondt af mig selv, så valgte jeg at træne mig ud af smerterne. Det var et hårdt forløb, men jeg fik råd og vejledning af en personlig træner, som kunne sætte sig ind i min situation og mine behov for at komme ud på den anden side, som en person der var sine smerter kvit via en sundere og stærkere krop.

Takket være dette forløb fandt jeg tilbage til det sted hvor jeg gerne vil være i livet og samtidig var jeg blevet inspireret til selv at hjælpe, motivere og træne andre mennesker til et bedre liv – for vi har kun ET liv, husk det!

————————————————————————————————————

Hvorfor vælge mig:

Jeg brænder for at motivere og rådgive dig med personlig træning og kostvejledning. Jeg vil se på hvilke udfordringer du har i hverdagen, hvad det er du kæmper med og hvad det måske begrænser dig fra at nå DINE mål. Hele forløbet vil være personligt, så det passer ind i dit liv.

Motion og sund varieret kost (hvor intet er forbudt) er vejen til livstils ændring. ?

KONTAKT

 

Kostvejledning og personlig træning v/Anette Engsted

Ørskovbakken 65

7400 Herning

CVR nr. 40861106

T: 42 92 40 33

E: anette@kostmotionstyrke.dk

RING 42 92 40 33

VIDEO FRA BOOT CAMPS OG PERSONLIGE TRÆNINGER