PERSONLIG TRÆNINGs program

Hvorfor et personlig trænings program?

Hvis du gerne vil se resultater og udvikling! Dette kræver en plan med specifikke, målbare og opnåelige mål. De fleste går rundt i træningscentret uden en plan.

De går gennem de samme øvelser igen og igen, uden specifikke mål og spekulerer på, hvorfor de ikke har tabt sig eller opbygget muskler.

Med en personlig trænings program, har du et ”ansvar” for at holde planen. Ansvarlighed kan hjælpe med at tvinge dig til, at styre din tid bedre og “skabe” en åbning: så du ikke går glip af din planlagte træning.

 

SE OGSÅ KOSTVEJLEDNING

Men med en plan, deadline, mål og aftaler med en træner vil det hjælpe din tankegang til at fortsætte op af stien og følge planen. 

Personligt trænings program

UDTALELSER

Et kærligt spark

Mit forløb ved Anette, startede som en julegave fra min mand, hvilket er den bedste gave han nogensinde har givet mig. Jeg har længe haft mange intentioner om at få træning ind som en naturlig del af min hverdag, samtidig med at jeg gerne ville lære hvordan jeg fik skiftet snacking ud med sunde måltider og kort sagt lære hvordan madtrivsel er.

Jeg vil ikke sige at jeg er i mål, men Anette har hjulpet mig rigtig godt på vej og har virkelig formået at give mig et kærligt, men hårdt spark bag i og vist mig at træning både kan være sjovt og lækkert.

Derudover har det været virkelig fedt at lære hvordan jeg skal spise og at der stadig er plads til at spise alt, bare i de rigtige mængder.

Det har virkelig været en fornøjelse at gå ved Anette og jeg kan kun give hende en kæmpe anbefaling.

Mona, 34 år –

“… Intet har virket før nu …”

Jeg har forsøgt at tabe mig i årevis, altid uden held. Er stort set startet på kur hver mandag, for så at falde i allerede mandag aften, fordi jeg har sultet mig i løbet af dagen.

Jeg har prøvet stort set ALLE de forskellige kure der findes 7-2, 0Sukker, vægtkonsulenter, Vægtvogterne, SouthBeach kuren osv. INTET har virket i det lange løb.

Men så mødte jeg Anette og meldte mig til et forløb gennem KostMotionStyrke. For første gang i 10 år er det lykkedes mig at tabe mig, så det kan både ses og mærkes.

Det gode er, at jeg samtidig er kommet i rigtig god form og så savner jeg slet ikke mine ”gamle” kostvaner. Der er stadig plads til det hele, blot i mindre mængder.

Malene, 51 år

3 fede uger!

Mit forløb ved Kost Motion Styrke har været en uforglemmelig, hård og skøn oplevelse. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg gik ind til, men har ikke fortrudt det – tværtimod. Hun har givet mig viljen til at forbedre mig, udfordre mig samt at fortsætte. Selvom mit forløb “officielt” er slut, så er det først lige begyndt. Ved Anette er der nemlig ingen forbudte madvarer og det er ingen slankekur, hvilket har været en stor motivations faktor for mig.

Hun giver gode råd, godt humør, smil til træningen – og ikke mindst motivation og gejst. Det er været fedt med en anderledes og fed træning, hurtige resultater samt gode snakke. Tak for 3 fede uger!

Frida, 19 år  siger: