SUND VIRKSOMHED

Sundhedstilbud til din virksomhed

Sunde medarbejdere betyder færre sygedage, mere energi og bedre fokus. For medarbejderne betyder sundhed et større overskud i hverdagen og bedre fysisk velvære.  

Tilbyd dine medarbejdere en kropsanalyse

En kropsanalyse giver et indblik i kroppens sundhedstilstand og kan kaste lys over områder, der kræver opmærksomhed. Eksempelvis mangel på væske i kroppen eller forhøjet andel af det ”farlige” fedt omkring maveregion/organer. Kropsanalysen kan også bruges til som opfølgning, hvis man f.eks. ønsker at øge muskelmassen eller gå ned i fedtprocent.

  • BMI
  • Kropsfedt i procent
  • Fedtmasse i kg.
  • Fedtfri masse i kg.
  • Muskel masse i kg.
  • BMR – hvilestofskifte
  • Blodtryk
  • Kropsvæske

Medarbejdere der ønsker en kropsanalyse, vil få en grundig gennemgang samt træning og kostrådgivning.

Kunne det være noget for din virksomhed? 

RING 42 92 40 33

Eller skriv til os på anette@kostmotionstyrke.dk

UDTALELSER

Hos Logi Trans A/S har vi stort fokus på vore medarbejderes sundhed og trivsel. Da Anette og KMS flyttede ind til leje hos os, så jeg derfor en oplagt mulig for, at indlede et samarbejde som kunne gavne medarbejderne – både i Herning, men også på vores kontorer i Norge og Holland. Nu har Anette er par timer om ugen som er dedikeret til at vores medarbejdere kan blive vejet og få lavet træningsplaner samt opfølgning på de individuelle mål de hver især har sat op i samarbejde med Anette.

Tilbuddet er 100% frivilligt men vi har en stor procentdel af medarbejderne der deltager og når der er flere i samme båd går der lidt konkurrence i hvordan det går den enkelte, samtidig med at man kan aftale at træne sammen osv.  Jeg vil klart anbefale andre virksomheder at overvej en mulig som dette da man for et beskedent beløb kan få sat stort fokus på sundhed og trivsel blandt medarbejderne, som jo er de fleste virksomheders vigtigste redskab.

Samtidig er Anette meget kompetent og møder altid folk med godt humør og et smil som skaber stor tryghed og tillid. De bedste anbefalinger herfra!

 

Jeppe, adm. Direktør, Logi Trans A/S